Studentf�reningen Campus Skellefte�

Tisdag - Fredag
Stängt tom. 28/8

Facebooksida

Vid felaktigheter på sidan var vänlig kontakta: styrelsen@studentforeningen.se

Utbildningsbevakning

Har du frågor eller problem relaterade till din utbildning?

Kontakta våran utbildningsbevakare via e-post ubs@studentforeningen.se eller via Telefon 072-192 09 72

Om Studentoverallen

Studentoverallen är en gammal tradition som lever vidare, alla som läser någon av utbildningarna som finns på Campus Skellefteå kan skaffa sig en studentoverall.

Studentoverallen är det finaste man har och kan bäras när helst man vill (de som jobbar på Travven och vet att overallen varit med om en hel del bravader kan ju dock tänka sig för). Phösare använder overallen som en del utav sin mundering under nolleperioden, det som skiljer dessa ifrån gamlingar är att de har solbrillor och mössa på sig.

En "färdig" overall har följande:

Kroppen ska vara färgad med programmets overalfärg
(armar ska förbli vita så sprätta bort dessa innan färgning)

Ryggtryck på ryggen
(kostar 50kr på CARE att få det gjort)

Programmärke på VÄNSTRA sidan bröstet, har man Situs inversus går det bra att köra på HÖGRA sidan
(finns inte programmärke i dagsläget så rekrytera någon att hjälpa dig fixa ett.
Själva produktionen utav programmärken kan betalas för utav Traversen, då sker försäljning utav programmärket igenom Traversen dessutom)

Studentens namn/nick/tilltalsnamn/alias på sitt HÖGRA ben
(kör med något tygstycke du gillar, tänk bara på att "smalare" tyger är knepigare att sy fast med symaskin så då kan man behöva köra för hand med nål och tråd)

Anledning till att overallen efter klassas som "färdig" efter dessa steg är för att dessa delar tillhör grundbeståndsdelarna i en studentoverall. En studentoverall blir dock aldrig färdig utan kommer byggas på med diverse atrapper, huvor, benutsvängningar och framför allt TYGMÄRKEN.

Annat att tänka på

Studentoverallen får ej tvättas i tvättmaskin, det enda sättet man kan rengöra den på är att själv duscha i den (risken är ganska omfattande att trevliga och roliga minnen som sitter på overallen försvinner i samband med att tvättmaskinen börjar göra sitt).

I nuläget finns följande overaller bestämda med respektive färg kroppsfärg och ärmfärg, skulle det vara så att din utbildning ej finns så lämna gärna in en ansökan med färgförslag så tar vi beslut om det hela.

Studentoveraller som finns på Campus Skellefteå
Sommaruppehåll

Studentexeditionen har sommarstängt till och med den 28:e Augusti 2017.

Välkommen till VT 16!

2016-01-06 09:42
Vårstämma!

Den 23:e Maj klockan 17:00 på Stock kommer stämman äga rum.

2016-05-24 20:08
XtraXtra Insatt Höststämma!

9:e Maj är det extra extra insatt Höststämma på Stock!

2016-04-27 08:59
Studentrabatter

Nu är listan för studentrabatter uppdaterad.

2016-04-04 07:04
Månadsbrev

Månadsbrevet har blivit försenat, men bör finnas inom en snar framtid.

2016-02-16 08:30
Skellefteås Månadsbrev!

Från och med februari månad kommer, det skickas ut ett månadsbrev som ger information om vad som händer här på campus.

2016-01-06 09:42
SFCS Har blivit moderna!

Följ oss i Styrelsen på instagram genom att klicka här .