Studentf�reningen Campus Skellefte�

Tisdag - Fredag
Stängt tom. 28/8

Facebooksida

Vid felaktigheter på sidan var vänlig kontakta: styrelsen@studentforeningen.se

Utbildningsbevakning

Har du frågor eller problem relaterade till din utbildning?

Kontakta våran utbildningsbevakare via e-post ubs@studentforeningen.se eller via Telefon 072-192 09 72

Ledningsgruppen

Denna grupp har som ansvar att driva Traversen.

Här kommer lite information om de som sitter i Ledningsgruppen, vilket ansvarsområde som är deras och vad de gör.

Sexmästare

Lina"Kaos"Åström
(sexmas@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för hela verksamheten. Det sexmästaren skall arbeta med är all personal, att de får utbildning samt att de får ta del av all information. Denne skall även ha övergripande kunskap om hela verksamheten."

Chefen!

Skulle du vilja jobba på Traversen så prata med sexmästaren.

Vice Sexmästare

Hernik"Garm"Melsom
(vice@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för bokning av Traversen. Vid de sittningar som förekommer har denne person huvudansvaret att vara kontaktperson från Sexmästeriet."

I övrigt så fungerar posten som Sexmästeriets och Traversens representant i
Studentföreningens styrelse.

Chefens högra hand.

Vill du hyra Traversen för privata tillställningar och fester så prata med Vice.

Inköpsansvarig

Marcus"Bambi"Edvall Söderman
(inkop@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för sprit- och matinköp även bartenderutrustningen. Denne skall eftersträva att ha ett brett sortiment samt arbeta för att alkohol och mat alltid skall finnas tillgängligt."

The Candyman!
Han bestämmer utbudet på Traversen.

Vill du ha <insert konstig dryck här> på Traversen så prata med inköpsansvarige.

Informationsansvarig

Tomas"Jotun"Nygren
(info@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för hemsidan och affischering av olika evenemang. Denne skall eftersträva att hemsidan är uppdaterad. Vid temakvällar eller andra evenemang är det denne som skall samordna affischer."

Tapetseraren!
Ser till att alla får ta del av information om evenemang och annat kul på Traversen.

Vill du att information om ett evenemang skall komma upp på hemsidan, väggar och dörrar så kan du prata med Jotun.

Ljud- & Ljusansvarig

Hannes"Funkh"Sundell
(ljudljus@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för allt ljud och ljus. Denne skall eftersträva ett brett musikutbud samt att ljud och ljusutrustning skall fungera."

Med enklare ord:
Master of lights and sound!

Har du några speciella önskemål angående ljud eller ljus så prata med Funkh.

Lokalansvarig

Richard"Lager"Stenlund
(lokal@traversen.se)

"Har det övergripande ansvaret för lokalen och inventarier. Denne skall eftersträva att lokalen ser trevlig och städad ut."

Vaktmästaren, The Janitor
Sexmästeriets allt i allo.

Det här är personen man skall rapportera till om man märker att något på Traversen är sönder.

Eventansvarig

Adam"Ice"Stålhandske

"Har det övergripande ansvaret för bokning av band och anordna temakvällar/aktiviteter nere på Traversen."

Festfixaren

Det här är personen du ska kontakta om du har förslag eller idéer på roliga aktiviteter som kan hållas på Traversen.

Sommaruppehåll

Studentexeditionen har sommarstängt till och med den 28:e Augusti 2017.

Välkommen till VT 16!

2016-01-06 09:42
Vårstämma!

Den 23:e Maj klockan 17:00 på Stock kommer stämman äga rum.

2016-05-24 20:08
XtraXtra Insatt Höststämma!

9:e Maj är det extra extra insatt Höststämma på Stock!

2016-04-27 08:59
Studentrabatter

Nu är listan för studentrabatter uppdaterad.

2016-04-04 07:04
Månadsbrev

Månadsbrevet har blivit försenat, men bör finnas inom en snar framtid.

2016-02-16 08:30
Skellefteås Månadsbrev!

Från och med februari månad kommer, det skickas ut ett månadsbrev som ger information om vad som händer här på campus.

2016-01-06 09:42
SFCS Har blivit moderna!

Följ oss i Styrelsen på instagram genom att klicka här .